Om oss

Vi är, kanske precis som du, frälsta i de upplevelser ett äventyr i vildmarken ger oss. Under alla timmar vi spenderat i det fria har vi en tro på att rätt utrustning med bra kvalitet kan vara skillnaden på ett lyckat äventyr eller en katastrof som inte ger den mersmak vi vill att du ska få av att vistas i naturen.

Om du ännu inte upptäckt friluftslivet men vill prova på så finns vi här för dig med goda råd och rätt utrustning. Ett äventyr behöver inte ta dig till de djupaste skogarna eller högsta bergen, det kan räcka att packa väskan för en dag i närmsta skog, vid havet eller kanske har du hittat en tjärn på kartan som ser mysig ut. Det är bara att ge sig ut och upptäcka. Vi har kunskap och utrustning både för små och stora äventyr.

I vår butik hittar du tält, sovsäckar, kläder, knivar, yxor, mat och mycket mer från ledande leverantörer så som Fjällräven, Morakniv, Primus, Alfa Outdoor, Trangia, Aclima… För att nämna några. Kom in till oss och upptäck hela vårt sortiment!

Om du inte har vägarna förbi Vänersborg, där vår butik finns, så har vi samlat en del av sortimentet här i vår webbshop.

Förutom försäljning friluftslivsutrustning anordnar vi event i det fria och erbjuder uthyrning av kompletta äventyrspaket.

Välkommen in till vår butik, eller till vår webbshop, så hjälper vi dig ut!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.